Na een succesvol NK was het wel even tijd voor een rustperiode. Met een heerlijke vakantie in het warme kroatie raakte ik al snel weer geprikkeld om hard te trainen. Bij thuiskomst heb ik dan ook samen met coach Guido van Weeren een mooi plan richting de winter gemaakt.
De eerste wedstrijd stond al weer snel te wachten; de bommenberend loop op 28 augustus. Voor mij betekende dit een 5km door het stadspark lopen. Helemaal stil heb ik niet gezeten in de vakantie, waardoor ik vrij makkelijk deze loop kon winnen in 16.12.
Imiddels ben ik alweer een tijd in training en heb ik het aantal trainingen opgevoerd naar 11-13 trainingen per week. Met meer kilometers lopen wil ik zo een sterkere aerobe basis leggen, om zo tijdens wedstrijden langer hard door te kunnen lopen.
Komende zondag staat er al een mooie wedstrijd op het programma, de 4mijl van Groningen. Dit zal een mooie test worden hoe ik er momenteel voor sta. De laatste week in de voorbereiding ben ik naar Rome gegaan voor het afstuderen van mijn zus. Nog even trainen in de warmte was wel een mooie bijkomstigheid.
Ik ben nu klaar voor zondag en hoop dat ik een aardig stuk onder de 20 minuten kan finishen!

error: Content is protected !!