Vanmiddag vertrekken Pascal Remminga, Erwin Rinsma en ik naar Oordegem om morgen mee te lopen tijdens de International Flanders Athletics Meeting. Oordegem heeft een erg snelle baan, het weer is goed, de tegenstanders zijn goed, alle facetten voor een snelle tijd zijn hier aanwezig.

In eerste instantie was het niet de planning om hier te lopen, maar na een wat teleurstellende race in Nijmegen hebben Guido en ik besloten om hier wel te gaan lopen. 1500 trainingen draaien nog net even wat beter dan 800 trainingen, waardoor we besloten hebben om in Belgie nog een 1500 te doen. Afgelopen week ging alles behoorlijk goed. Dinsdag heb ik nog een vergelijkbare training als in Portugal gedaan, 8×200 5×300 en 4×400. De pauze was nu alleen wat korter en ik heb de 300tjes en 400tjes alleen gedaan. Ik liep alles net even wat harder dan in Portugal en kon in de laatste 400 nog een 57er lopen, waar ik in Portugal nog stil viel en 62 liep.

Na Oordegem is er weinig tijd voor herstel, de volgende dag staat er namelijk alweer een competitie wedstrijd op het programma. Hier had ik al toegezegd te gaan lopen, voordat Oordegem gepland stond. Ik zal hier wat behouden van start gaan en lekker mee lopen in de groep.

error: Content is protected !!