Het seizoen was voor mij na een slecht optreden in Ede voorbij. Met een maandje “rust”, in ieder geval niet lopen, besloot ik op 4 augustus om weer langzaam het lopen op te bouwen. Mijn eerste training was dan ook een kort duurloopje van 30 minuten. Behalve wat stijve kuiten ging dit prima.

De volgende dag belde een vriend om met zijn boot te gaan varen. Dit leek mij toen nog een goed plan… Na een tijdje varen ging ik even waterskiën, niet handig maar zo ver buiten het seizoen kon het wel een keertje dacht ik…

Helaas liep de boel hard in de soep, na wat bochtjes raakte ik hard in de split. In eerste instantie leek het mee te vallen, maar ’s avonds ging het steeds meer pijn doen. Ik begon mank te lopen en bij mijn liezen begon het wat dik te worden. De dag erna was het helemaal einde verhaal en kon ik een week niet normaal lopen.

Nu, 2 maanden later, is het nog steeds niet goed hersteld. Ik ben al weer redelijk aan het lopen, maar het blijft pijn doen. Volledig herstel kan helaas nog lang duren.

error: Content is protected !!