De afgelopen jaren ben ik nooit lang stabiel goed geweest. Keer op keer had ik fysieke klachten waardoor ik niet meer vooruit kwam. Wat de oorzaak hiervan is weet ik tot nog toe nog steeds niet. Afgelopen winter had ik mezelf voorgenomen nog één seizoen het te proberen. Lukte het dan niet, dan zou het voor mij mooi zijn geweest. Indoor begon de eerste wedstrijd leuk, maar daarna was het weer snel gebeurd. Richting het outdoor seizoen ging het heel even weer lekker, maar ook toen was het na een paar weken op. Voor mij was de “emmer” wel behoorlijk vol en was er maar een druppel voor nodig om de stekker uit het stopcontact te doen.

Inmiddels ben ik samen met Jan Douma een hardloopbedrijf begonnen genaamd Steenbok Sport. Hierin willen wij mensen de passie van het hardlopen meegeven. Niet puur schoenen of training aanbieden, maar het complete plaatje. Zowel producten als dienstverlening wordt bij ons mogelijk. Wij bieden training aan en mochten er klachten optreden kan je ook voor sportmassage bij ons terecht. Binnenkort zullen er door Mirjam Steunebrink sportmedische keuringen gedaan kunnen worden. Ook voor mensen die willen afvallen zullen er programma’s gestart worden waarmee voeding en sport gecombineerd wordt. Inmiddels hebben wij een showroom op Kardinge en zal dit ook onze uitvalsbasis van de trainingen worden.

Door dit bedrijf is Runnerworld Groningen mij als concurrent gaan zien en heeft per direct de sponsoring ingetrokken.

Voor mij zijn dit totaal plaatje van gezondheid, drukte en een verdwenen sponsor de reden om Team4mijl per direct te verlaten. Ik ga mij vanaf nu volledig op het ondernemen richten en ga samen met Jan Douma er voor zorgen dat wij een mooi bedrijf neerzetten waarin wij weer veel mensen enthousiast krijgen voor de loopsport!

Ik wil en zal blijven sporten, wat soms voor mij onmogelijk is. Om deze reden ga ik nog wel verder met onderzoeken doen en ga ik op zoek naar een mogelijk fysiek probleem. Mocht ik fit genoeg zijn zal ik zeker op wedstrijden aanwezig zijn en wellicht ook richting NK’s werken. Voor nu is er voor mijzelf in ieder geval de druk eraf en kijk ik wat er op mijn pad komt.

error: Content is protected !!