Het is alweer een poosje geleden sinds mijn laatste update op de site. Inmiddels een stuk verder heb ik goed nagedacht wat en hoe ik dingen ga aanpakken in het lopen. Geen coach en geen team meer, het lijkt een enorm nadeel. Een coach met schema is natuurlijk goed, feedback krijgen en aanvoelen wat jij nog moet doen om een stap vooruit te zetten. Echter was het de laatste jaren vooral eerst een stapje vooruit, daarna twee naar achteren. Dit moest sowieso anders. Een andere coach, geen coach of stoppen… vragen die je jezelf blijft stellen. Aangezien ik het enorm druk heb was stoppen wel aantrekkelijk, af en toe bewegen en verder niet. Na een periode aanklooien, met te snel wat te zware trainingen waarin het wederom mis ging, had ik het even helemaal gehad met lopen. Een tijdje niks, vervolgens op vakantie en vervolgens begon het toch weer te prikkelen.

Begin september ging dan ook de knop weer om. Ik wilde weer serieus gaan trainen, maar wel anders. Hoofddoel: fit blijven en plezier houden, de rest komt wel. Verdere doelen zie ik dan ook wel, maar mocht het even lukken, dan zie je mij zeker weer op NK’s terug.

Momenteel gaat het erg goed. Elke training die ik doe moet goed zijn, wanneer dit niet zo is doe ik direct een stap terug. Mijn schema wijk ik dan ook vaak enorm van af. Op zo’n manier trainen bevalt mij erg goed, inmiddels heb ik hiermee ook aeroob een behoorlijke stap vooruit gemaakt.

Vorige week heb ik de OHB loop gelopen, 5k. Hierin merkte ik al dan mijn vermogen behoorlijk was toegenomen. Volgende week loop ik de 4mijl van Groningen, waar ik met veel vertrouwen naar toe ga. Doel hier, pr lopen, wat op 20.10 staat.

 

error: Content is protected !!