Clinics

[vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Bewegen is erg belangrijk voor een gezond lichaam. Vaak gebeurd het dat mensen met een druk leven sport of bewegen links laten liggen, omdat ze geen tijd, geen zin of geen energie hebben. Echter om fitter te worden en uiteindelijk meer energie te krijgen is het een goede en belangrijke investering om aan je conditie en beweging te werken. Je lichaam en geest zal zo langer fit blijven, wat een zeer positief effect heeft op de kwaliteit en kwantiteit op de werkvloer. Er zijn al veel onderzoeken die het positieve effect van sporten op de gezondheid hebben aangetoond.

Tijdens hardlopen gebruik je veel spieren in je gehele lichaam, deze worden dus allemaal getraind, waardoor je snel een stuk fitter wordt. Behalve dat je lichaam fitter wordt maak je tijdens het lopen ook endorfines aan, stofjes waar je je gelukkiger van wordt!

Hardlopen in je eentje is een grote stap en zelfs zonder kennis kan het een domme stap zijn. Blessures en slechte training waardoor je niet goed vooruit gaat liggen op de loer. Om het hardlopen leuk te houden bied ik loop clinics aan. Tijdens deze clinics zal ik gedurende een bepaalde (in overleg) periode trainingen aanbieden op een goed aangepast niveau. Gezamenlijk met de deelnemers zal ik trainingen uitvoeren, advies geven over schoeisel, maar ook breder advies over leefstijl, voeding en beweging. Mogelijk kan ik ook hardloopanalyses (video analyse) geven om scherp te kijken naar de manier van lopen.

De clinics zijn bedoeld voor veel verschillende doelgroepen. Zo heb ik voor verschillende bedrijven clinics en loopanalyses gegeven, maar sta ik ook regelmatig voor basisscholen. Voor elk niveau kan ik een passend programma maken, of je nou beginners of gevorderden hebt. Dit kan een meer weeks programma zijn, of een eenmalige clinic.

Mocht u in uw bedrijf of school geïnteresseerd zijn in loopclinics, dan kan u contact opnemen via het contact formulier of door te mailen naar info@wilfredvanholst.nl of te bellen naar 06-23417027.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]

error: Content is protected !!